Anti-verouderingscrème : bestrijd de rimpels bij u thuis

Een onmiddellijk effect, duurzame resultaten, merkbaar vanaf het eerste gebruik

lifting-Intens-doos-productenVanaf het eerste gebruik krijgt het gelaat opnieuw een strakke en mooie vorm en vervagen rimpels. De poriën worden verkleind en de huid wordt soepel en gaat er gelijkmatig en stralend uitzien. De huid wordt gehydrateerd en u voelt onmiddellijk een sensatie van welzijn. De poriën worden verkleind, rimpels vervagen en de gelaatskleur wordt uniform en stralend. De huid wordt opnieuw gehydrateerd en geeft u een onvergelijkbaar verkwikkend gevoel. De huid wordt opnieuw gehydrateerd en u krijgt onmiddellijk een verkwikkend gevoel.

Zet de werking extra kracht bij door twee keer per week te gebruiken

Door het product regelmatig twee keer per week te gebruiken, werken de actieve anti-verouderingsbestanddelen progressief in op de huid voor langdurige resultaten, week na week.
Deze 3 Lifting Intense producten bevatten ingrediënten met onmiddellijke anti-verouderingseffecten in combinatie met actieve bestanddelen waarvan de langdurige doeltreffendheid op het gebied van rimpelvermindering en de verbetering van de huiddichtheid en -elasticiteit is aangetoond.

Gebruiksaanwijzing :

Stap 1 : Purity Cleanser – Voorbereiding van de huid

Bevochtig uw gezicht en breng apply Purity Cleanser in cirkelvormige massagebewegingen met uw vingertoppen aan. Spoel met zuiver water. Het gezicht niet afdrogen.

Stap 2 : Lifting Mask – pseudo-chirurgische werking – Intensieve anti-verouderingswerking

Breng met natte handen een halfdikke laag aan op het volledige gezicht en de hals en vermijd de delicate zone rond de ogen. Het verstevigende effect wordt zelfs nog groter door de laag uit te rekken zoals afgebeeld en de lijnen van uw gezicht te volgen. Laat rusten en drogen gedurende 20 tot 30 minuten voor een optimaal effect. Bij het drogen veroorzaakt het masker een micromassage die voelbaar is op het gezicht. Verwijder na het drogen het masker met een vochtig verzorgingssponsje voordat u spoelt met ruim water.

Stap 3 : Radiance Serum – Hydratatie en bescherming

Breng nadat u het Lifting Mask hebt afgespoeld en uw huid droog is Radiance Serum met cirkelvormige massagebewegingen aan op uw gezicht en hals tot het volledig is opgenomen in de huid.

 
anti-verouderingscreme-lifting

Contacteer ons

0475/ 84.86.34

sofie@bodyzensation.be

Astridlaan 117, 9500 Geraardsbergen