Gelaatsverzorging

De huid van ons gezicht krijgt het dagelijks hard te verduren door invloeden van binnen en buitenaf. Om uw huid in goede conditie te houden is dagelijks niet alleen een verzorging maar ook bescherming belangrijk. U wilt immers een stralende en gladde huid die vrij is van rimpels, puistjes en niet vet aanvoelt.

Omdat het gezicht dagelijks wordt blootgesteld aan heel wat invloeden is het belangrijk dat uw huid dagelijks wordt gereinigd en beschermd. Bij Bodyzensation komt u dus niet zomaar langs voor een gelaatsverzorging. Wij bekijken samen met u hoe u dagelijks uw huid moet verzorgen, zo kunt u genieten van een gezonde huid uw hele leven lang.

Een gezonde huid in 3 stappen

Stap 1: huidanalyse met gelaatsverzorging

Bij de eerste behandeling doen we een uitgebreide huidanalyse  en geven  de uitleg over de werking van de Jean D’Arcel® producten en de verschillende behandelingen.

Wil je werken aan een huidprobleem zoals rimpels, huidverslapping, acné, couperose, dehydratatie, pigmentvlekken. Of wil je gewoon een stralende jonge huid. Dan stellen we samen een persoonlijk huidverbeteringsplan op en maken we voor de komende 3 maanden 3 nieuwe afspraken.

Stap 2: opstart huidverbetering - 3 follow-up consultaties

De eerste 3 maanden zijn belangrijk. U leert in deze periode om goed voor uw huid te zorgen, met de unieke Jean D’Arcel® producten. Uw huid zal in het begin moeten wennen. De behandelingen spelen daarom in deze periode een belangrijke rol… Ze bieden ondersteuning en geven een extra stimulans in het opstarten van het Jean D’Arcel® programma.

Doordat we uw huid steeds goed bekijken, passen we waar nodig, de behandeling aan. Ook krijgt uw huid bij elke behandeling een diepe reiniging, waardoor het opnamevermogen optimaal wordt. Hierdoor kunnen de vitamines en werkzame stoffen nog beter hun werk doen, hetgeen snel resultaat geeft!

Stap 3: follow-up consultaties

Na de eerste 3 maanden is de conditie van uw huid is zichtbaar verbeterd en u bent zelf vertrouwd aan het gebruik van de Jean D’Arcel® producten. In overleg kijken we hoe we de behandelingen moeten voortzetten. Een regelmatig bezoek aan het instituut en dagelijkse thuisverzorging zorgen voor constante verbetering en vooruitgang van uw huid.

Ook krijgt uw huid bij elke behandeling een diepe reiniging, waardoor het opnamevermogen optimaal wordt. Hierdoor kunnen de vitamines en werkzame stoffen nog beter hun werk doen, hetgeen snel resultaat geeft!

Gelaatsverzorging behandelingen

Afhankelijk van de huidproblemen (acné, couperose, pigmentvlekken, rimpels) waaraan u wilt werken zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Of wanneer u gewoon een stralende huid wilt dan is dit ook mogelijk. Samen met u werken we een huidverbeteringsplan uit voor een strlanede huid uw hele leven lang.

Acne

Acne

Acne ontstaat door een overmatige productie van talg. Dode huidcellen en vet verstoppen de poriën. De bacteriën zorgen voor ontstekingsverschijnselen, n...
Anti-rimpel

Anti-rimpel

Rimpelvorming is normaal bij het verouderingsproces. De celfuncties van het bindweefsel verminderen. De aanmaak van elastine en collageen vermindert waardoor...
Persoonlijke Huidanalyse

Persoonlijke Huidanalyse

Ken jij de identiteit van je huid? ANALYSEER SAMEN MET JE SCHOONHEIDSSPECIALISTE WAT JOUW HUID OP DIT MOMENT NODIG HEEFT Een 100%...
Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Het zijn bruine, onregelmatige vlekken die vooral op het gelaat, op de handen en op de rug voorkomen. Ze worden ook ouderdomsvlekken, zonnevlekken of levervlekken...

 

Gratis professioneel advies

Heeft u last van een droge, gevoelige of doffe huid? Of een specifieker huidprobleem zoals couperose, pigmentvlekken, rimpels, acné of littekens. Wanneer u langskomt in ons schoonheidssalon dan maken wij een grondige analyse van uw huidtype. Zo kunnen wij u juist informeren welke verzorgingsproducten u dagelijks moet gebruiken voor uw gelaat- en lichaamsverzorging. Wacht niet langer, geef uw lichaam de verzorging die het verdient, maak een afspraak en laat uzelf eens lekker verwennen.

Contacteer ons

0475/ 84.86.34

sofie@bodyzensation.be

Astridlaan 117, 9500 Geraardsbergen