Anti-rimpel

Rimpelvorming is normaal bij het verouderingsproces. De celfuncties van het bindweefsel verminderen. De aanmaak van elastine en collageen vermindert waardoor het vocht- en vetgehalte daalt. Het is een natuurlijk verschijnsel maar blootstelling aan uv-stralen vernietigen de elastine waardoor de rimpels vlugger en dieper verschijnen. Ook stress, ongezonde voeding, roken, weersomstandigheden, ziekte kunnen ervoor zorgen dat verouderingsproces versneld wordt.

Hoe rimpels bestrijden?

De behandeling hangt af van de soort rimpel: fijn lijntjes, rimpels, plooien of diepe groeven.
Bij de Jean D’Arcel Peel behandeling is de dieptereiniging belangrijk om opname van de vitaminen te bevorderen en een aangepaste TCA peeling of Lactogel peeling.

Als thuisbehandeling kan je het Envrion Ionzyme focus frown serum gebruiken om de lach- en fronslijntjes op het voorhoofd en rond de ogen te vervagen door spiercontracties te reduceren.
Voor de rimpels over het hele gelaat is er het Jean D’Arcel Ionzyme hydrating serum: vervaagt de lijntjes door de dermis meer volume te geven door het hyaluronzuur.
Beide behandelingen worden gebruikt in combinatie met de Jean D’Arcel cosmetic roll-cit die micro-kanaaltjes creëren in de hoornlaag om de opname te optimaliseren. Dit is het gezond, niet-giftige alternatief voor botuline dat gebruikt wordt bij een Botox® behandeling.

Anti-aging behandeling voor thuis

lifting-Intens-doos-productenAnti-verouderingscrème met duurzame resultaten Vanaf het eerste gebruik krijgt het gelaat opnieuw een strakke en mooie vorm en vervagen rimpels !
Ontdek deze LIFTING CREME

 

Aanbevolen behandeling

Jean D’Arcel® anti-rimpel behandeling

De hoge dosis vitamine A stimuleert de productie van nieuw collageen, verstevigt de elastinevezels waardoor er een betere toniciteit en elasticiteit is, de rimpels verminderen of verdwijnen. Vitamine C zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine, een betere hydratatie door het stimuleren van de fibroblasten en GAG’s, die het vocht- en vetgehalte bepalen in de huid.

Histomer Anti-rimpel (Anti-Wrinkle)

Dit is een rimpel vullende behandeling met 2 verschillende types actieve werkstoffen die de rimpels vullen: diepe vullers van binnen uit en oppervlakte vuller van buiten uit.
Als actieve werkstoffen zijn er de stamcellen van de acacia, de eik en de beuk. Deze verbeteren de celademhaling en de vitaliteit.
De diepe vullers zijn: Acetyl Tatrapeptide-9, Acetyl Glucosamine en Re-pulpactief.

Andere gelaatsverzorgingen

Acne

Acne

Acne ontstaat door een overmatige productie van talg. Dode huidcellen en vet verstoppen de poriën. De bacteriën zorgen voor ontstekingsverschijnselen, n...
Persoonlijke Huidanalyse

Persoonlijke Huidanalyse

Ken jij de identiteit van je huid? ANALYSEER SAMEN MET JE SCHOONHEIDSSPECIALISTE WAT JOUW HUID OP DIT MOMENT NODIG HEEFT Een 100%...
Pigmentvlekken

Pigmentvlekken

Het zijn bruine, onregelmatige vlekken die vooral op het gelaat, op de handen en op de rug voorkomen. Ze worden ook ouderdomsvlekken, zonnevlekken of levervlekken...

Contacteer ons

0475/ 84.86.34

sofie@bodyzensation.be

Astridlaan 117, 9500 Geraardsbergen