Manicure

Naast ons gezicht zijn onze handen het meest zichtbare deel van ons lichaam. Daarom worden uw handen en nagels dagelijks op de proef gesteld door heel wat invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn uw handen ook uw visitekaartje naar uw omgeving toe en verraden ze soms uw leeftijd. U heeft er dus alle baat bij om uw handen en nagels goed te verzorgen.

Preventieve hand- en nagelverzorging

Niet alleen uw nagels maar ook uw handen vragen om aandacht. Een manicure is meer dan alleen het in vorm brengen van de nagels en een nagellak aanbrengen. Voorkom het scheuren, breken, verkleuren en dof worden van uw nagels. Laat uw nagels daarom regelmatig verzorgen door een manicure specialist. Wij gebruiken ook enkel de beste producten van OPI om dit te voorkomen en/of te herstellen.

Werkwijze manicure

Bij de manicure behandeling hebben we oog voor de handen en de nagels.

  1. Een scrub van de handen met de Manicure Skin Renewal Scrub: Scrub crème op basis van natuurlijke suiker kristallen en cel vernieuwende bestanddelen. De natuurlijke ultra fijne suikerkristallen, die in water oplossen, verwijderen de dode huidcellen en zorgen voor zijdezachte handen. De olijfolie extracten dringen diep in de huid door en produceren natuurlijke AHA’s die de celvernieuwing versnellen en het zo mogelijk maken om de handen een jonger uiterlijk te bezorgen.
  2. We laten uw handen ontspannen in een warm bad met Manicure Effervescent Soak: op basis van mineralen. Zeep dat de nagels mooier wit maakt en de handen revitaliseert! De voedingsrijke toegevoegde mineralen helpen de vochtbalans te herstellen en de huid te zuiveren.
  3. De handen krijgen een pakking met het Manicure Rejuvenating Serum: Anti-ouderdomsserum voor de handen met druivenpit en zoethoutextracten. Dit klinisch bewezen, krachtige serum bevat natuurlijke oplichtende ingrediënten, die ouderdomsvlekken sterk verminderen. De olijfolie extracten dringen diep in de huid door en versnellen zo de aanmaak van nieuwe cellen. Voedt de huid met de vitamines A, C en E, en druivenpit olie.
  4. De verzorging van de nagels: vijlen, nagelriemen, verzacht met OPI Avoplex cuticle treatment, achteruit duwen, de nagels polijsten en de nagelriemen verzorgen met Avoplex nagelriemolie: Verzorgt nagels en nagelriemen met antioxidanten, vitamine E, avocado extracten, zonnebloem-, sesam- en Kukui notenolie. De dode huidcellen worden van de nagels verwijderd
  5. Massage met Manicure Finishing Butter: Hydraterende massage lotion. Een luxe massagelotion! Legt een fluweelzacht laagje over de huid om uitdroging van de handen te voorkomen. Beschermingsfactor 15 beschermt de huid tegen de schadelijke gevolgen van de zon en verhinderd de terugkeer van ouderdomsvlekken voor jonger uitziende handen.

Andere lichaamsbehandelingen

[postlist category=”25,27″ postcount=”2″ columns=”6″]