Rugmassage

Bent u gespannen en heeft u last van stress of rug/nek/schouder klachten, dan kan een rugmassage soelaas brengen. Maar ook gewoon als ontspanning en onthaasting kan een massage heel goed doen. Onze rug is immers een zeer belangrijk element dat steun geeft aan ons lichaam en belangrijke spiergroepen tot nek en schouders verbindt.

Wanneer u nog nooit gemasseerd bent dan is deze traditionele massage ideaal om kennis te maken met het masseren. Vervolgens kan u later nog kiezen voor een geavanceerde massage techniek zoals hotstone-, chocolade– en relaxmassage.

Wat is een rugmassage

Bij een rugmassage wordt vooral de focus gelegd op de rug en omringende spieren zoals schouders en nek. Door het harde kneden worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd. Het masseren van de rug zal niet alleen rugklachten verminderen maar zal ook zorgen voor een betere bloedsomloop en een ontstpannend gevoel.

Wanneer een rugmassage vermijden?

  • Koorts en/of griep
  • Huidaandoeningen,
  • Open wondjes
  • Zwangerschap

Voordelen rugmassage

Een rugmassage biedt heel wat voordelen zowel lichamelijk als geestelijk. Regelmatige massages zorgen er zelfs voor dat uw algemene gezondheid verbeterd omdat het uw immuunsysteem versterkt.

De behandeling

Nadat we de massage olie hebben aangebracht beginnen we met de rugmassage. Tijdens de massage proberen we te ontdekken waar de plaatsen zijn die u problemen geven. Hierbij focussen we on ook op uw nek- en schouderspieren. Door druk uit te oefenen met vingers en/of vellebogen worden de spieren terug soepel gemaakt. De druk die wordt uitgeoefend op de spieren maakt de knopen los. De rugmassage behandeling duurt tussen de 30 en 60 minuten afhankelijk van uw klachten en wensen.

Massage reserveren

Heeft u last van spanningen en stress of u bent kerngezond? Massages zijn er voor iedereen ook al heeft u nergens last van. Een rugmassage kan uw klachten verzachten of voorkomen. Wacht dus niet langer en maak een afspraak of bel ons voor meer informatie over onze massages.

Andere Massages

Chinese massage

Chinese massage

  Andere Massages
Chocolade massage

Chocolade massage

Eet u ook af en toe een heerlijk stuk chocolade of een lekkere praline bij de koffie. We weten allemaal dat chocolade gezond is voor ons lichaam, maar...
Gezichtsmassage

Gezichtsmassage

Een massage van het gezicht heeft meer voordelen dan u op het eerste gezicht zou denken. Wist u dat een gezichtmassage hoofdpijn, vermoeidheid en stress...
Hotstone massage

Hotstone massage

Een hotstone massage is een relatief nieuwe vorm van masseren in België, terwijl het eigenlijk al vele eeuwen oud is. Een massage met de warme stenen ...
Relaxmassage

Relaxmassage

Dagelijks wordt ons lichaam bloodgesteld aan stress en druk. Hierdoor kunnen spanningen ontstaan die ons lichaam verzwakken en vatbaar maken voor ziektes...

Contacteer ons

0475/ 84.86.34

sofie@bodyzensation.be

Astridlaan 117, 9500 Geraardsbergen