alt tekst

Ontharen

Er zijn natuurlijk verschillende redenen om bepaalde lichaamsdelen te ontharen. Zo is het niet alleen mooier wanneer uw oksels, benen en bikinilijn ontdaan zijn van overtollig haar, ook uit hygienisch standpunt is het vaak beter om uw haren te verwijderen.

Vandaag zijn er heel wat manieren om deze ongewilde haren kwijt te geraken. Er zijn zowel tijdelijke als definitiefe behandelingen. Denken we bijvoorbeeld aan scheren en waxen tot moderne technieken zoals laseren en IPL. Scheren is eigenlijk niet zo’n goede manier om uw haren te verwijderen. De haren groeien immers terug met stoppels en u heeft kans op ontstekingen en wondjes. Laserbehandelingen en IPL zijn meestal duur en de niet altijd 100% effectief.

Daarom heeft ons schoonheidsinstituut gekozen voor de techniek van waxen. U bent immers vor relatief lange termijn van uw haren verlost en de haren komen terug met zachte puntjes. Daarnaast is het ook de meest goedkope manier om haren te verwijderen.

Onze ontharingsbehandelingen

[postlist category=”28,29,30,31″ postcount=”4″ columns=”4″]

Voordelen ontharen met wax

Het overtolige haar verwijderen met wax heeft heel wat voordelen. Net als het scheren is waxen een tijdelijke ontharing. In tegenstelling tot scheren wordt bij het waxen zowel de haren als de wortel verwijderd. Zo komen er geen stoppels terug en blijven de haren 3 tot 5 weken langer weg. De haartjes zullen ook zachter worden en minder snel terugkomen, na het waxen zal uw huid zacht aanvoelen.

Waxen gaat vrij snel, grote oppervlakten zoals armen, benen en rug kunnen onthaard worden. Voor het ontharen van uw lichaam gebruiken wij professionele wax of hars. Hierdoor moeten wij slechts een keer over de plek gaan waardoor uw huid minder geïrriteerd wordt.

Andere lichaamsbehandelingen

[postlist category=”25,26″ postcount=”2″ columns=”6″]