Over ons

Hallo, leuk je hier te treffen, ik zal even iets meer over mezelf vertellen.

Ik ben Sofie Herpelinckx, ik woon in Zarlardinge en mijn schoonheidsinstituut is op dit moment gevestigd tussen Ninove & Geraardsergen, gelegen op de Astridlaan 117 te Geraardsbergen.

Voor de UCW pakking kan je in Zarlardinge terecht.

Je goed in je vel voelen vind ik heel belangrijk. Daarom is het heel belangrijk in deze drukke leefwereld, om toch wel aandacht te besteden aan gezonde voeding en ook aan ontspanning. Dit kan je door te sporten of door je te laten verwennen in een beautysalon, door een schoonheidsspecialiste. Dit is altijd mijn passie geweest. Door ons jachtig en stressvol leven, is het extra belangrijk om zo ons lichaam op tijd te laten relaxen. Stress bezorgd heel wat schade aan onze lichaamscellen wat uiteindelijk kan leiden tot kanker.

Daarbij is het ook heel belangrijk ons lichaam, specifiek ook onze huid, heel goed te verzorgen en te beschermen.

Bij massage komt er oxytocine vrij in ons lichaam, dit is de tegenhanger van adrenaline. Dit is het anti stress hormoon dat zorgt voor ontspanning, een vertrouwd en geborgen gevoel.

Massages zijn ook een weldaad voor kinderen die steeds meer en meer onder druk te komen staan.

Je vindt al een aantal behandelingen die ik nu aan biedt, ik volg nog regelmatig extra cursussen om zo mijn aanbod te verhogen. Zo zal je binnenkort een reeks met chocolade-behandelingen terugvinden van Be-Chocolat.

Sinds een jaar ben ik trainster voor het bedrijf Puracos waar ik regelmatig les geef aan collega schoonheidsspecialisten. Deze opleidingen zijn ook voor mij heel leerrijk omdat er veel interessante info uitgewisseld wordt over talrijke schoonheidsbehandelingen.

Waarom een bezoekje brengen aan mijn schoonheidsinstituut?

  • Gratis en professioneel advies en begeleiding
  • Schoonheidsproducten met bijzondere resultaten wat huidverbetering betreft
  • Enkel kwalitatieve merken zoals Jean D’Arcel, Histomer, OPI, UCW
  • Voor jong en oud, man of vrouw
  • Leuke promoties
  • Voortdurend vernieuwing en uitbreiding van behandelingen

Geef een reactie

Contacteer ons

0475/ 84.86.34

sofie@bodyzensation.be

Astridlaan 117, 9500 Geraardsbergen