Vermageren

Elke dag kampen er meer en meer mensen met overgewicht. Bij bodyzensation weten we maar al te goed dat dit niet alleen een invloed heeft op uw lichaam maar ook uw geestestoestand. U weet wel een gezonde geest in een gezond lichaam !

Heel wat mensen nemen hun toevlucht tot pillen, shakes of andere diëten om toch wat te vermageren. In bepaalde gevallen wordt er zelf gekozen voor een operatie. Bij Bodyzensation bieden we verschillende behandelingen om te vermageren aan die niet alleen gezond zijn maar ook snel resultaat opleveren. Kom langs in ons afslankings- & schoonheidsinstituut voor gratis advies of contacteer ons via mail, telefoon.

Een overzicht van onze behandelingen om te vermageren

E-FIT : Strak, Slank & Fit in 20 minuten

E-FIT : Strak, Slank & Fit in 20 minuten

EMS is in onze ogen de toekomst en staat voor “Electro Musculaire Stimulatie”. Meer bepaald is het een volledige lichaamstraining die gebruik maakt van impulsen…
My-lipo : Afslanken, figuurcorrectie, verstevigen in één

My-lipo : Afslanken, figuurcorrectie, verstevigen in één

My-Lipo is het nieuwste systeem voor figuurcorrectie voor professionele instituten zoals Bodyzensation. Het is een nieuwe en natuurlijke manier om figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie in combinatie met sporten.
Proteïnedieet : snel, gezond vermageren met eiwit dieet

Proteïnedieet : snel, gezond vermageren met eiwit dieet

Voorgoed met uw overgewicht afrekenen, zonder jojo-effect? Ontdek het proteïnedieet: snel & gezond vermageren met een eiwit dieet, dit met behoudt van spiermassa!

Contacteer ons

0475/ 84.86.34

sofie@bodyzensation.be

Astridlaan 117, 9500 Geraardsbergen