Diëtiste Geraardsbergen

Snel en gezond vermageren? Ontdek onze diëten in Geraardsbergen

Diëtiste in Geraardsbergen voor dieetadvies om te vermageren
Bent u op zoek naar een diëtiste in Geraardsbergen? Dan zult u bij uw zoektocht waarschijnlijk niet veel diëtisten vinden in regio 9500.

Bodyzensation biedt verschillende behandelingen om snel en gezond te vermageren. Dus bij ons geen crashdiëten maar een gezond en evenwichtige oplossing om kilo’s te verliezen!

Wie wil afslanken heeft het vandaag niet gemakkelijk. Dagelijks worden we geconfronteerd met vele verleiders, laat u daarom bijstaan door Sofie, die u begeleidt en motiveert om uw ideale gewicht te behalen!

Wist u dat we bij Bodyzensation in Geraardsbergen ook klanten helpen bij het afvallen? Geen voedings- en dieetadvies van een dieetconsulente maar gezondheidsconsulente Sofie bekijkt samen met u hoe u snel uw beoogde streefgewicht kunt behalen. Contacteer ons of kom eens langs in ons afslankingsinstituut te Geraardsbergen voor GRATIS persoonlijk dieetadvies en uitleg over onze producten en behandelingen om gezond & snel te vermageren.

Voordelen van diëten bij Bodyzensation

  • GRATIS dieetadvies – in tegenstelling tot een traditionele diëtiste betaalt u geen consultatie. Wij geven gratis dieetadvies!
  • Geen honger gevoel – dankzij ons proteïnedieet kunt u nog wel eens ‘zin’ krijgen in iets, maar knagende honger zal u niet voelen.
  • Behoud van spiermassa – elke kilo die u verliest is een kilo vet, geen water en geen spiermassa. Dit is het punt waar de meeste andere diëten falen, deze tasten naast de vetmassa ook de spiermassa aan.
  • Een gemakkelijke methode – u moet niet zoals bij de andere diëten gaan tellen of wegen. U weet prefect wat u wel en niet mag eten.
  • Blijvend resultaat – u zult ondervinden dat u niet alleen snel gewicht verliest, maar tegelijk worden nieuwe voedingsgewoonten aangeleerd in slechts enkele maanden.

Voor wie?

Onze diëten richten zich vooral op gezonde mensen die dus niet aan een ziekte of aandoening lijden. Bij gezondheidsproblemen of andere aandoeningen kunt u het best langsgaan bij een erkende diëtist of arts.

Wanneer raadpleegt u een diëtist?

Wilt u gewoon wat kilo’s verliezen en/of nieuwe eetgewoontes aanleren? Indien u geen dieetadvies nodig heeft omwille van ziekte of aandoening dan is een consultatie bij een diëtist(e) drastisch.

Een diëtist is uiteindelijk een paramedisch beroep, een zorgverstrekker die de voedings- en dieetleer toepast. Geschikt voor bijvoorbeeld voedingsadvies bij topsporters, zwangerschap, borstvoeding, vegetarisme. Maar ook bij doorverwijzing van een arts wanneer u dieetadvies nodig hebt: overgewicht en obesitas, diabetes, ondervoeding, hoge cholesterol, hart- en vaatziekten, spijsverteringsstoornissen, kanker, eet- en slikstoornissen, nierfunctiestoornissen, voedselallergieën en –intoleranties, metabole aandoeningen

… Ook na een ziekenhuisopname kan u zich wenden tot een diëtist. Op die manier bent u verzekerd van een optimaal herstel.

Maar in de meeste gevallen kunt u als normale persoon die wat kilootjes wil afvallen geholpen worden door de behandelingen van Bodyzensation: gezond en snel vermageren zonder de hulp van een diëtist(e).

Een overzicht van onze behandelingen om te vermageren

E-FIT : Strak, Slank & Fit in 20 minuten

E-FIT : Strak, Slank & Fit in 20 minuten

EMS is in onze ogen de toekomst en staat voor “Electro Musculaire Stimulatie”. Meer bepaald is het een volledige lichaamstraining die gebruik maakt van impulsen…
My-lipo : Afslanken, figuurcorrectie, verstevigen in één

My-lipo : Afslanken, figuurcorrectie, verstevigen in één

My-Lipo is het nieuwste systeem voor figuurcorrectie voor professionele instituten zoals Bodyzensation. Het is een nieuwe en natuurlijke manier om figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie in combinatie met sporten.
Proteïnedieet : snel, gezond vermageren met eiwit dieet

Proteïnedieet : snel, gezond vermageren met eiwit dieet

Voorgoed met uw overgewicht afrekenen, zonder jojo-effect? Ontdek het proteïnedieet: snel & gezond vermageren met een eiwit dieet, dit met behoud van spiermassa!

Contacteer ons

0475/ 84.86.34

sofie@bodyzensation.be

Astridlaan 117, 9500 Geraardsbergen