My-lipo : Afslanken, figuurcorrectie, verstevigen in één

“My-Lipo is het nieuwste systeem voor figuurcorrectie voor professionele instituten zoals Bodyzensation. Het is een nieuwe en natuurlijke manier om figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie in combinatie met sporten.

Wat is My-Lipo?

my lipo figuurcorrectie afslankenMy-Lipo is een systeem met lichtgevende dioden (LED), speciaal ontworpen voor afslankingsinstituten zoals Bodyzensation, om het lichaam vorm te geven door centimeters te verliezen in de omtrek van bepaalde lichaamszones (taille, heupen, dijen, armen, nek).
My-Lipo is uitgerust met 8 pads die rechtstreeks worden vastgemaakt tegen de vetrijke zones die moeilijk te behandelen zijn via dieet en sport.

Wat is het werkingsmechanisme achter My-Lipo?

De warmte en de unieke golflengte van het licht stimuleren de vetcellen om hun energie los te maken en zo makkelijk kunnen worden afgebroken.

Het proces is te vergelijken met wanneer je lichaam in de vetverbranding komt tijdens het sporten.

Welke resultaten kan ik verwachten?

resultaten figuurcorrectie

Onze klanten verliezen zes tot vijftien centimeter* in een behandelingskuur. Om de resultaten van de behandeling te maximaliseren, zijn er drie zaken belangrijk:

  1. Wanneer u ziek bent of tijdelijk problemen heeft met uw gezondheid, randen wij de behandeling af. De behandeling is effectiever bij gezonde mensen.
  2. Hydratatie is essentieel. Drink voldoende water (ideaal ten minste 8 glazen van 250 ml water) verdeeld over de dag. Diuretica (koffie, alcohol, enz.) worden afgeraden.
  3. Het lymfestelsel moet worden gemobiliseerd. Sporten na de behandeling is essentieel. Daarom moedigen wij onze klanten aan om actief te zijn en elke dag 350 calorieën te verbruiken met een cardiovasculaire workout naar keuze.

*Individuele resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd.

De voordelen

My-Lipo is eenvoudig te gebruiken, hygiënisch, snel en effectief. Omdat de pads bevestigd blijven tijdens de behandeling, heeft onze schoonheidspecialiste de kans om zich te concentreren op andere behandelingen.

My-Lipo is het meest effectieve product voor figuurverbetering in zijn klasse. De veiligheid van lichttherapietechnologie zorgt voor gebruiksgemak. Onze schoonheidsspecialistes werden opgeleid om het apparaat te leren gebruiken.

Faq’s

Hoe diep pakt My-Lipo de vetcellen aan?

De penetratiediepte is 10 tot 12 mm. My-Lipo is uitgerust met acht pads die elk 28 zeer heldere dioden bevatten. Elke pad heeft een optische output van 450mw per pad.

Wat gebeurt er met het vet?

Nadat ze zijn losgemaakt, worden de triglyceriden afgebroken in vrije vetzuren en glycerol en komen ze in het bloed terecht. Zodra ze in het bloed terechtkomen, kunnen er verschillende dingen gebeuren:

  1. Een aantal van de vrije vetzuren zijn sneller beschikbaar als brandstof voor het lichaam tijdens het sporten.
  2. Het gedeelte dat niet verbruikt wordt als energie, gaat naar de lever waar het wordt geoxideerd of bewerkt voor opslag. Het is niet bekend hoeveel vet wordt geoxideerd of opgeslagen, maar de resultaten doen vermoeden dat het vet wel degelijk wordt geoxideerd (geen zichtbare of meetbare herverdeling van vet in de behandelde zones)

Wie kan het My-Lipo apparaat bedienen?

My-Lipo kan door iedereen worden bediend zonder toezicht door een geneeskundige.

In hoeverre verschilt My-Lipo van liposuctie?

Liposuctie is een invasieve procedure voor de mechanische verwijdering van vetcellen. My-Lipo is daarentegen niet-invasief en pakt de vetcellen alleen tijdelijk aan. My-Lipo concurreert niet met liposuctie; het is gewoon een optie voor figuurcorrectie voor klanten die geen chirurgische procedure wensen te ondergaan.

Verbetert My-Lipo het uitzicht van cellulitis?

Concrete gegevens geven aan dat klanten die My-lipo kregen, opmerkten dat de cellulitis er beter uitzag.

Helpt My-Lipo voor slappe huid?

Concrete gegevens geven aan dat klanten die My-Lipo kregen, opmerkten dat de huidtint en -textuur mooier en egaler werd.

Contacteer ons

0475/ 84.86.34

sofie@bodyzensation.be

Astridlaan 117, 9500 Geraardsbergen