Proteïnedieet

proteïne-dieet - snel en gezond vermageren in GeraardsbergenWilt u voorgoed met uw overgewicht afrekenen? Dit zonder last te hebben van een jojo-effect en met behoudt van uw streefgewicht ? Een proteïnedieet, ofwel het eiwitdieet, is een uitstekend dieet om snel, gezond te vermageren onder begeleiding van uw diëtiste.

Het proteïnedieet of eiwitdieet zorgt voor een behoud van spiermassa terwijl de vetreserves worden aangesproken als energieleverancier.

Bij Bodyzensation werken we samen met de producten van Pro10pharma. Zo kunt u kiezen uit meer 300 smaken proteïnesupplementen. Van de traditionele shakes, repen maar natuurlijk ook echte maaltijden, desserts, snacks en ook soepen tot volledige gerechten voor elke fase van het dieet.

Voordelen

  • Het is een snelle methode – het snelle gewichtsverlies zal u zeker motiveren om door te zetten. 6 tot 10KG of meer per maand zal u moed geven om door te zetten.
  • Geen honger gevoel – u kan nog wel eens ‘zin’ krijgen in iets, maar knagende honger zal u niet voelen.
  • Behoud van spiermassa – elke kilo die u verliest is een kilo vet, geen water en geen spiermassa. Dit is het punt waar de meeste andere dieeten falen, deze tasten naast de vetmassa ook de spiermassa aan.
  • Snel positief effect op uw figuur – vooral het abdominaal (rond de buik) verdwijnt waardoor reeds snel resultaat gezien wordt. Tegelijk beschermen de eiwitten de huid die strak blijft.
  • Een gemakkelijke methode – u moet niets gaan tellen of wegen. U weet prefect wat u wel en niet mag eten.
  • Blijvend resultaat – u zal ondervinden dat u niet alleen snel gewicht verliest, maar tegelijk worden nieuwe voedingsgewoonten aangeleerd. Als u ook fase 3 en 4 opvolgt zal u stabiel blijven op uw nieuw gewicht.

Wat is het resultaat ?

proteïne-dieet of ‘very low calorie diet’ voor & na resultaat

Voor/na

De resultaten zijn snel en spectaculair: mannen kunnen tijdens de eerste week drie tot zeven kg vermageren, vrouwen twee tot vier kg. De volgende drie, vier weken zijn goed voor één tot twee kg per week. Daarna verlies je nog één kg per week.

Voor wie ?

Het proteïne-dieet of ‘very low calorie diet’ is geschikt voor iedereen ouder dan 18 wie snel en efficiënt een aantal kilo’s wil kwijtraken. Want in tegenstelling tot bij andere diëten vliegen de kilo’s eraf en blijft de spiermassa vrijwel intact.

In de volgende gevallen adviseren we vooraf een specialist of arts te raadplegen alvorens met het proteïnedieet te starten: bij hart- en vaatziektes, jicht, ziekte van Crohn, MS.

Het dieet raden we af in de volgende gevallen: zwangerschap of bij borstvoeding, nierproblemen, diabetes type I, eiwitallergie, leverproblemen, hypokaliëmie (te laag kaliumspiegel), stofwisselingsziekten, kanker, eetstoornissen, binnen drie maanden na een zware operatie, herseninfarct of hartinfarct.

Hoe werkt het ?

Wanneer u start met een vermageringsdieet dan moet u eerst uw BMI uitrekenen. Zo krijgt u inzicht over hoeveel gewicht u kunt vermageren en wat uw meest ideale streefgewicht is.

Uw diëtiste zal u voorstellen om verschillende persoonlijke fases te volgen. Dit zijn 4 verschillende fases. Twee fases om af te vallen, en twee fases om te stabiliseren. Kom gerust eens langs voor gratis informatie over de 4 fases. Dit zijn de 4 fases:

  1. Het strikte proteïne dieet
  2. Het gemengde proteïne dieet
  3. De overgangsfase
  4. De Stabilisatiefase

U krijgt een correcte uitleg, tekst en advies over de werking van het proteïne dieet om van je overgewicht af te komen zonder last te hebben van het zogenaamde jojo-effect.

Omdat er genoeg variatiemogelijkheden zijn wat betreft producten zal het dieet niet gaan vervelen. De producten zijn daarnaast erg makkelijk te bereiden waardoor het eiwitdieet makkelijk vol te houden is.

Ons uitgebreid gamma van eiwitsupplementen en dieetproducten helpen u bij uw proteïnedieet (of eiwitdieet). De eiwitrijke desserts, repen en gerechten helpen u gewicht te verliezen, vet te verbranden met volledig behoud van de spiermassa.

 

Contacteer ons

0475/ 84.86.34

sofie@bodyzensation.be

Astridlaan 117, 9500 Geraardsbergen