Home » Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

De huid van ons gezicht krijgt het dagelijks hard te verduren door invloeden van binnen en buitenaf. Om uw huid in goede conditie te houden is dagelijks niet alleen een verzorging maar ook bescherming belangrijk. U wilt immers een stralende en gladde huid die vrij is van rimpels, puistjes en niet vet aanvoelt.
Omdat het gezicht dagelijks wordt blootgesteld aan heel wat invloeden is het belangrijk dat uw huid dagelijks wordt gereinigd en beschermd. Bij Bodyzensation komt u dus niet zomaar langs voor een gelaatsverzorging. Wij bekijken samen met u hoe u dagelijks uw huid moet verzorgen, zo kunt u genieten van een gezonde huid uw hele leven lang.
Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze gelaatsverzorgingen of één van onze andere behandelingen?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Een gezonde huid in 3 stappen

 • 1
  Stap 1: huidanalyse met gelaatsverzorging

  Bij de eerste behandeling doen we een uitgebreide huidanalyse en geven de uitleg over de werking van de Jean D’Arcel® producten en de verschillende behandelingen.

  Wil je werken aan een huidprobleem zoals rimpels, huidverslapping, acné, couperose, dehydratatie, pigmentvlekken. Of wil je gewoon een stralende jonge huid. Dan stellen we samen een persoonlijk huidverbeteringsplan op en maken we voor de komende 3 maanden 3 nieuwe afspraken.

 • 2
  Stap 2: opstart huidverbetering

  De eerste 3 maanden zijn belangrijk. U leert in deze periode om goed voor uw huid te zorgen, met de unieke Jean D’Arcel® producten. Uw huid zal in het begin moeten wennen. De behandelingen spelen daarom in deze periode een belangrijke rol… Ze bieden ondersteuning en geven een extra stimulans in het opstarten van het Jean D’Arcel® programma.
  Doordat we uw huid steeds goed bekijken, passen we waar nodig, de behandeling aan. Ook krijgt uw huid bij elke behandeling een diepe reiniging, waardoor het opnamevermogen optimaal wordt. Hierdoor kunnen de vitamines en werkzame stoffen nog beter hun werk doen, hetgeen snel resultaat geeft!

 • 3
  Stap 3: follow-up consultaties

  Na de eerste 3 maanden is de conditie van uw huid is zichtbaar verbeterd en u bent zelf vertrouwd aan het gebruik van de Jean D’Arcel® producten. In overleg kijken we hoe we de behandelingen moeten voortzetten. Een regelmatig bezoek aan het instituut en dagelijkse thuisverzorging zorgen voor constante verbetering en vooruitgang van uw huid.
  Ook krijgt uw huid bij elke behandeling een diepe reiniging, waardoor het opnamevermogen optimaal wordt. Hierdoor kunnen de vitamines en werkzame stoffen nog beter hun werk doen, hetgeen snel resultaat geeft!

Gratis professioneel advies

Heeft u last van een droge, gevoelige of doffe huid? Of een specifieker huidprobleem zoals couperose, pigmentvlekken, rimpels, acné of littekens. Wanneer u langskomt in ons schoonheidssalon dan maken wij een grondige analyse van uw huidtype. Zo kunnen wij u juist informeren welke verzorgingsproducten u dagelijks moet gebruiken voor uw gelaat- en lichaamsverzorging. Wacht niet langer, geef uw lichaam de verzorging die het verdient, maak een afspraak en laat uzelf eens lekker verwennen.

Boek nu uw gratis intake


Kies voor een gelaatsverzorging bij een specialist in de regio!

Een goede gelaatsverzorging laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw gelaatsverzorgingsspecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.