Acne

Acne is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de een zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die psychische problemen kan geven. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen.

Acne ontstaat door een overmatige productie van talg. Dode huidcellen en vet verstoppen de poriën. De bacteriën zorgen voor ontstekingsverschijnselen, namelijk een etterig puistje of een mee-eter.

Er kunnen heel veel oorzaken ten grondslag liggen aan het krijgen van puistjes, waaronder hormoonwisselingen, verkeerde voeding, de verkeerde verzorgingsproducten en dergelijke.

Hoe acne bestrijden?

Dankzij de peeling met ACM2 op basis van TCA, Tri-chloorazijnzuur, bij de Jean D’Arcel Purifying behandeling, verdwijnt de acne na enkele dagen. Je krijgt een frosting effect, het is alsof de puistjes vervriezen, ze worden wit, verdrogen en verdwijnen.

De producten van het B-Active gamma bevatten Australische theeboomolie, met een antiseptische werking en aslicylzuur, maakt de poriën vrij en beschermt tegen agressieve acne bacteriën. Daarnaast bevatten ze ook Tea Tree Oil, Colostrum, lactaatzuur en vitamine A.

Wat met littekens ten gevolge van acne?

Bij een kuur van behandelingen en de Jean D’Arcel Home Peel om thuis verder te behandelen, kunnen littekens verdwijnen.

Jean D’Arcel® Purifying

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden de onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavenceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

Wilt u meer weten over onze behandeling tegen acne?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Kies voor een acnebehandeling bij een specialist in de regio!

Een goede acne behandeling laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw gelaatsverzorgingsspecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.