Home » Gelaatsverzorging » Anti-rimpel

Anti-rimpel

Rimpelvorming is normaal bij het verouderingsproces. De celfuncties van het bindweefsel verminderen. De aanmaak van elastine en collageen vermindert waardoor het vocht- en vetgehalte daalt.

Het is een natuurlijk verschijnsel maar blootstelling aan uv-stralen vernietigen de elastine waardoor de rimpels vlugger en dieper verschijnen. Ook stress, ongezonde voeding, roken, weersomstandigheden, ziekte kunnen ervoor zorgen dat verouderingsproces versneld wordt.

Wist u dat 1 op de 3 vrouwen een anti-rimpelcrème gebruikt? Nonsense als u het ons vraagt – voorkomen is tenslotte beter dan genezen.

Hoe rimpels bestrijden?

Een rimpel is een vouw in het huidoppervlak. Bij permanente rimpels is sprake van een cutane breuk veroorzaakt door het verzakken van de huidstructuur, hetgeen op zijn beurt weer een effect is van een teruglopende aanwezigheid van een tweetal eiwitten: Collageen, een belangrijk deel van het bindweefsel.

Hoe rimpels bestrijden?

De behandeling hangt af van de soort rimpel: fijn lijntjes, rimpels, plooien of diepe groeven.
Bij de Jean D’Arcel Peel behandeling is de dieptereiniging belangrijk om opname van de vitaminen te bevorderen en een aangepaste TCA peeling of Lactogel peeling.

Als thuisbehandeling kan je het Envrion Ionzyme focus frown serum gebruiken om de lach- en fronslijntjes op het voorhoofd en rond de ogen te vervagen door spiercontracties te reduceren.
Voor de rimpels over het hele gelaat is er het Jean D’Arcel Ionzyme hydrating serum: vervaagt de lijntjes door de dermis meer volume te geven door het hyaluronzuur.

Beide behandelingen worden gebruikt in combinatie met de Jean D’Arcel cosmetic roll-cit die micro-kanaaltjes creëren in de hoornlaag om de opname te optimaliseren. Dit is het gezond, niet-giftige alternatief voor botuline dat gebruikt wordt bij een Botox® behandeling.

Jean D’Arcel® anti-rimpel behandeling

De hoge dosis vitamine A stimuleert de productie van nieuw collageen, verstevigt de elastinevezels waardoor er een betere toniciteit en elasticiteit is, de rimpels verminderen of verdwijnen. Vitamine C zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine, een betere hydratatie door het stimuleren van de fibroblasten en GAG’s, die het vocht- en vetgehalte bepalen in de huid.

Histomer Anti-rimpel (Anti-Wrinkle)

Dit is een rimpel vullende behandeling met 2 verschillende types actieve werkstoffen die de rimpels vullen: diepe vullers van binnen uit en oppervlakte vuller van buiten uit.
Als actieve werkstoffen zijn er de stamcellen van de acacia, de eik en de beuk. Deze verbeteren de celademhaling en de vitaliteit.
De diepe vullers zijn: Acetyl Tatrapeptide-9, Acetyl Glucosamine en Re-pulpactief.

Wilt u meer weten over onze behandeling tegen rimpels?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Kies voor een anti-rimpel behandeling bij een specialist in de regio!

Een goede anti-rimpel behandeling laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw gelaatsverzorgingsspecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.