Home » Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging

We willen er allemaal goed uit zien, niet alleen vandaag maar ook morgen, dit wil zeggen dat we zorg moeten dragen van ons lichaam. Dagelijks krijgt ons lichaam het hard te verduren: luchtvervuiling, uv-stralen, medicijnen, chemische producten.
Dan hebben we ook nog eens de grillen van de seizoenen: de extreme hitte in de zomer, de koude in de winter. Deze elementen hebben allemaal een invloed op ons lichaam en op onze geest.
Het is dus belangrijk dat we voldoende aandacht besteden aan onze lichaamsverzorging. Onze huid is het grootste orgaan, het is dus vanzelfsprekend dat we er alles aan doen om onze huid heel goed te verzorgen.
Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze lichaamsverzorging of één van onze andere behandelingen?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Gratis professioneel advies

Heeft u last van een droge, gevoelige of doffe huid? Of een specifieker huidprobleem zoals couperose, pigmentvlekken, rimpels, acné of littekens. Wanneer u langskomt in ons schoonheidssalon dan maken wij een grondige analyse van uw huidtype. Zo kunnen wij u juist informeren welke verzorgingsproducten u dagelijks moet gebruiken voor uw gelaat- en lichaamsverzorging. Wacht niet langer, geef uw lichaam de verzorging die het verdient, maak een afspraak en laat uzelf eens lekker verwennen.

Boek nu uw gratis intake


Kies voor een lichaamsverzorging bij een specialist in de regio!

Een goede lichaamsverzorging laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw schoonheidsspecialiste voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.