Home » Lichaamsverzorging » Manicure

Manicure

Naast ons gezicht zijn onze handen het meest zichtbare deel van ons lichaam. Daarom worden uw handen en nagels dagelijks op de proef gesteld door heel wat invloeden van buitenaf.

Daarnaast zijn uw handen ook uw visitekaartje naar uw omgeving toe en verraden ze soms uw leeftijd. U heeft er dus alle baat bij om uw handen en nagels goed te verzorgen.

Wist u al dat het woord manicure afkomstig is vanuit het Latijn? ‘Manus’ staat namelijk voor ‘hand’ en ‘cura’ staat voor ‘zorg’.

Preventieve hand- en nagelverzorging

Niet alleen uw nagels maar ook uw handen vragen om aandacht. Een manicure is meer dan alleen het in vorm brengen van de nagels en een nagellak aanbrengen. Voorkom het scheuren, breken, verkleuren en dof worden van uw nagels. Laat uw nagels daarom regelmatig verzorgen door een manicure specialist. Wij gebruiken ook enkel de beste producten van OPI om dit te voorkomen en/of te herstellen.

Voordelen

De werkwijze voor een professionele manicure komt grotendeels overeen met wat je thuis zou doen, alleen hebben zij veel meer tools die een leuke aanvulling kunnen geven.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een nagelbadje. Hierin worden de nagels en vingers geweekt alvorens men begint met het achteruitduwen van de nagelriemen. Heerlijk ontspannend! Een bruisballetje zorgt ook voor het verder puur maken van de vrije nagelboord.

’s Winters is dan weer een paraffine behandeling ten zeerste aan te raden. De handen worden hierbij een drietal keer ondergedompeld in verwarmde vloeibare paraffine. Hierover gaat een paar isolerende handschoenen, zodat je handen gedurende een kwartiertje lekker verwarmd blijven. Een heerlijke en verzachtende ervaring!

Een professionele manicure kan echt een ontspannende ervaring zijn. Je komt buiten met zachte en mooi verzorgde handen, en ze kunnen er een tijdje tegen. Niets dan positiefs dus!

Werkwijze

Bij de manicure behandeling hebben we oog voor de handen en de nagels.

  1. Een scrub van de handen met de Manicure Skin Renewal Scrub: Scrub crème op basis van natuurlijke suiker kristallen en cel vernieuwende bestanddelen. De natuurlijke ultra fijne suikerkristallen, die in water oplossen, verwijderen de dode huidcellen en zorgen voor zijdezachte handen. De olijfolie extracten dringen diep in de huid door en produceren natuurlijke AHA’s die de celvernieuwing versnellen en het zo mogelijk maken om de handen een jonger uiterlijk te bezorgen.
  2. We laten uw handen ontspannen in een warm bad met Manicure Effervescent Soak: op basis van mineralen. Zeep dat de nagels mooier wit maakt en de handen revitaliseert! De voedingsrijke toegevoegde mineralen helpen de vochtbalans te herstellen en de huid te zuiveren.
  3. De handen krijgen een pakking met het Manicure Rejuvenating Serum: Anti-ouderdomsserum voor de handen met druivenpit en zoethoutextracten. Dit klinisch bewezen, krachtige serum bevat natuurlijke oplichtende ingrediënten, die ouderdomsvlekken sterk verminderen. De olijfolie extracten dringen diep in de huid door en versnellen zo de aanmaak van nieuwe cellen. Voedt de huid met de vitamines A, C en E, en druivenpit olie.
  4. De verzorging van de nagels: vijlen, nagelriemen, verzacht met OPI Avoplex cuticle treatment, achteruit duwen, de nagels polijsten en de nagelriemen verzorgen met Avoplex nagelriemolie: Verzorgt nagels en nagelriemen met antioxidanten, vitamine E, avocado extracten, zonnebloem-, sesam- en Kukui notenolie. De dode huidcellen worden van de nagels verwijderd
  5. Massage met Manicure Finishing Butter: Hydraterende massage lotion. Een luxe massagelotion! Legt een fluweelzacht laagje over de huid om uitdroging van de handen te voorkomen. Beschermingsfactor 15 beschermt de huid tegen de schadelijke gevolgen van de zon en verhinderd de terugkeer van ouderdomsvlekken voor jonger uitziende handen.

Wilt u meer weten over onze manicures?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Kies voor een manicure bij een specialist in de regio!

Een goede manicure laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw schoonheidssalon voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.