Home » Lichaamsverzorging » Ontharen » Benen en bikinilijn

Benen en bikinilijn

De benen kan u eventueel zelf scheren, omdat u zo goed als zelf alle delen kan bereiken. Alleen is scheren niet zo’n goed manier van ontharen omdat haren kunnen ingroeien en er is kans op onstekingen. Kies daarom voor het waxen of harsen van de benen. Een dergelijke ontharing laat u beter over aan professionelen. Een schoonheidsspecialiste kan immers ook de achterzijde en onderkant van uw billen ontharen.

Het scheren van de bikinilijn wordt zeker afgeraden, omdat dit voor jeuk kan zorgen. Door wrijving en transpiratie kunnen irritaties ontstaan, die worden veroorzaakt door de stoppels die ontsteken.

Het gevolg zijn rode bultjes en puistjes wat niet alleen mooi is maar ook voor jeuk kan zorgen. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een professionele ontharing met langdurig resultaat.

Wilt u meer weten over onze benen en bikinilijn ontharen?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Kies voor een benen/bikini ontharing bij een specialist in de regio!

Een goede bikini en benenontharing laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw ontharingsspecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.