Home » Massages » Chinese massage

Chinese massage

Tui Na, ook wel bekend als een Chinese massage, is een eeuwenoude traditionele massagetechniek die is gericht op de energiestromen door het lichaam.

Hierbij worden verschillende massagetechnieken gebruikt – zoals kneden, rollen en het bewerken van specifieke drukpunten – om zo jouw lichaam weer in goede conditie te brengen.

De Chinese massage helpt bij het verminderen van stress, gespannen spieren en zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning.

Tui Na, ook wel bekend als een Chinese massage, is een eeuwenoude traditionele massagetechniek die is gericht op de energiestromen door het lichaam.

Wat is een chinese hoofd-, nek- en schoudermassage?

De Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage is een onderdeel van de Tuina-massage. Tuina-massage is mede ontstaan door zij die wél de voordelen zagen van het werken op acupunctuurpunten, maar het gebruik van de acupunctuurnaalden niet konden verdragen of als pijnlijk ervaarden.

Voordelen

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage is een ontspannende massage die zich vooral richt op klachten die voorkomen ter hoogte van het hoofd, nek en schouders.
Vastzittende schouders, een blokkerende nek, druk op het hoofd met als eerste tekenen opkomende hoofdpijn; dit zijn allemaal stressverschijnselen die met deze massagevorm aangepakt kunnen worden. Deze massagetechnieken worden over de kleding heen gegeven

Massage reserveren

Een Chinese massage kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een andere behandeling zoals een lichaam- of gelaatsverzorging. Zeg vandaag nog neen tegen de stress en vermoeidheid en maak een afspraak voor een verkwikkende Chinese massage of bel voor meer informatie.

Wilt u meer weten over onze Chinese massages?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Kies voor een Chinese massage bij een specialist in de regio!

Een goede Chinese massage laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw massagespecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.