Home » Massages » Chocolade massage

Chocolade massage

Eet u ook af en toe een heerlijk stuk chocolade of een lekkere praline bij de koffie. We weten allemaal dat chocolade gezond is voor ons lichaam, maar wist u dat chocolade ook gezond is voor uw huid? Laat u verrassen door de unieke behandeling van een chocolade of hot chocolate massage.

Een chocolade massage is puur verwennerij. Wees de eerste om aan uw vrienden en familie te kunnen vertellen over deze unieke massage. U moet trouwens niet bang zijn, eindelijk kan u genieten van de weldaden van chocolade zonder dat u bang moet zijn voor dat kilootje meer. Reserveer vandaag nog een afspraak.

De chocolade massage bestaat uit een body scrub van bruine suiker, cacaoboter, stukjes witte chocolade, amandel- en jojobaolie om de dode cellen te verwijderen en je huid zacht te maken.

Wat is een chocolade massage?

Bij een chocolade massage wordt in plaats van gewone massage olie warme, gesmolten chocolade gebruikt om te masseren. De chocolade zal niet alleen uw huid voeden en verzachten, maar ook de geur zal ontspannend werken.

De cacao massage olie bevat enerzijds Theobromine die ervoor zorgt dat de serotonine en eondorphine hormonen die ons gelukkig maken verhoogd worden, hierdoor wordt ook de pijn onderdrukt.

Anderzijds bevat de cacao ook anti-oxidanten en natuurlijke elementen die een positieve invloed hebben op ons lichaam: de cacaoboter die onze huid voet, hydrateeerdn beschermt en anti-verouderend werkt. De minerale zouten werken herstellend.

Voordelen chocolade massage

  • Stress en spanningen verdwijnen
  • Ideaal voor een droge/cellulite huid

Wanneer chocolade massage vermijden?

  • Koorts en/of griep
  • Besmettelijke huidaandoeningen
  • Wanneer u twijfelt, aarzel dan niet om uw arts om raad te vragen
  • Kanker

De behandeling

Voordat de msaage op de huid wordt aangebracht wordt eerst de rug gereinigd met een scrubzout. Daarna word de chocolade op de rug aangebracht, de rug, schouders, billen en benen worden gemasseerd.

Uw rug wordt ook ingepakt met een folie zodat de actieve bestandsdelen helemaal in de huid kunnen doordringen. De chocolade wordt op het einde verwijderd met natte doeken.

U moet dus geen douche nemen, het grootste gedeelte van de olie trekt gewoon in de huid. De gehele behandeling duurt tussen de 30 min tot een uur afhankelijk of u een extra gezichtsmassage en/of voetenmassage wenst.

Massage reserveren

Een chocolade massage is puur verwennerij. Wees de eerste om aan uw vrienden en familie te kunnen vertellen over deze unieke massage. U moet trouwens niet bang zijn, eindelijk kan u genieten van de weldaden van chocolade zonder dat u bang moet zijn voor dat kilootje meer. Reserveer vandaag nog een afspraak.

Wilt u meer weten over onze chocolade massage?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Kies voor een chocolade massage bij een specialist in de regio!

Een goede chocolade massage laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw massagespecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.