Home » Massages » Gezichtsmassage

Gezichtsmassage

Een massage van het gezicht heeft meer voordelen dan u op het eerste gezicht zou denken. Wist u dat een gezichtmassage hoofdpijn, vermoeidheid en stress kan verminderen. Ook zal het masseren van uw gezicht de bloedsomloop verbeteren waardoor u er jonger zal uitzien.

Met een gezichtmassage verminderd u niet alleen stress en hoofdpijn daarnaast gaat u er ook jonger en stralender uitzien. Het is dus een goedkope en pijnloze facelift. Waar wacht u nog op, maak een afspraak of bel me voor meer informatie rond gezichtmassages.

Een gezichtsmassage werkt ontspannend, stimuleert de bloedsomloop en verbetert uw gezondheid. Plus: het zorgt ervoor dat u met een gezonde gloed onze salon verlaat.

Wat is een gezichtsmassage?

Bij een gezichtmassage wordt vooral aandacht besteed aan het gezicht, maar ook het hoofd en de nek en hals mogen niet vergeten worden.

Met etherische oliën vindt er een diepe massage plaats waarbij de vermoeidheid als het ware uit het gezicht wordt gemasseerd.

Bij een gezichtmassage wordt de doorbloeding gestimuleerd, de afvalstoffen worden afgevoerd, de stofwisseling wordt geactiveerd.

Voordelen gezichtmassage

  • Stress en spanningen verdwijnen
  • Stralend en jonger gezicht
  • Rimpels verminderen

Wanneer gezichtsmassage vermijden?

  • Huidproblemen
  • Acné

De behandeling

Voordat we met de massage van start gaan is het belangrijk dat het gezicht goed gereinigd wordt. Voor de gezichtmassage wordt er gebruikt gemaakt van speciale gezichtsolie die de huid glad maakt en zacht. Tijdens de massage worden alle delen van uw gezicht grondig gemasseerd met de vingers. Het voorhoofd, de wenkbrauwen, de neus, ogen, slaap, wangen, kin en hals worden onder handen genomen.

Massage reserveren

Met een gezichtmassage verminderd u niet alleen stress en hoofdpijn daarnaast gaat u er ook jonger en stralender uitzien. Het is dus een goedkope en pijnloze facelift. Waar wacht u nog op, maak een afspraak of bel me voor meer informatie rond gezichtmassages.

Wilt u meer weten over onze gezichtsmassages?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Kies voor een gezichtsmassage bij een specialist in de regio!

Een goede gezichtsmassage laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw massagespecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.