Home » Massages » Relaxmassage

Relaxmassage

Dagelijks wordt ons lichaam bloodgesteld aan stress en druk. Hierdoor kunnen spanningen ontstaan die ons lichaam verzwakken en vatbaar maken voor ziektes en waardoor u zich ook minder goed in uw vel voelt. Een relax massage is dus niet alleen god voor uw lichaam maar ook voor uw geest.

Een relaxmassage kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een andere behandeling zoals een gezichtsverzorging of gelaatsverzorging. Zeg vandaag nog neen tegen de stress en vermoeidheid en maak een afspraak voor een verkwikkende relax massage of bel voor meer informatie.

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress ( bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht.

Wat is een relaxmassage?

Bij een relaxmassage of anti-stress massage wordt ongeveer dezelfde techniek gebruikt als bij een rugmassage, alleen is de massage gericht op het volledige lichaam.

Met een relaxmassage wordt u volledig ontspannen van kop tot teen. Zo krijg je opnieuw energie wanneer je vermoeid of uitgeblust bent en kan u er opnieuw even tegen aan.

Voordelen relaxmassage

Een relaxmassage zorgt ervoor dat uw geest en uw lichaam tot rust komen. Zo krijgt u nieuwe energie en bent u beter beschermt tegen stress. Tijdens de massage worden uw bloedsomlop gestiùuleert en worden afvalstoffen beter afgevoerd. Wat uw gezondheid ten goede komt.

Wanneer relaxmassages vermijden

  • Sommige hart- en nieraandoeningen
  • Koorts en/of griep
  • Kanker
  • Besmettelijke huidaandoeningen
  • Wanneer u twijfelt, aarzel dan niet om uw arts om raad te vragen

De behandeling

Bij de relaxmassage wordt het volledige lichaam gemasseerd. Het doel is om alle spierspanningen die we dagelijks opbouwen te verminderen zodat ook uw geest tot rust komt.

Bij de massage beginnen we met de armen en gaan we zo via de voeten naar uw benen, rug, schouders naar het hoofd. De massage heeft meer effect wanneer ze ’s avonds wrodt gegeven. Natuurlijk gebruiken wij speciale etherische olien die goed zijn voor uw huid en u ontspannen

Massage reserveren

Een relaxmassage kan natuurlijk ook gecombineerd worden met een andere behandeling zoals een gezichtsverzorging of gelaatsverzorging. Zeg vandaag nog neen tegen de stress en vermoeidheid en maak een afspraak voor een verkwikende relaxmassage of bel voor meer informatie.

Wilt u meer weten over relax massages?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Kies voor een relaxmassage bij een specialist in de regio!

Een goede relaxmassage laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw massagespecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.