Home » Massages » Rugmassage

Rugmassage

Bent u gespannen en heeft u last van stress of rug/nek/schouder klachten, dan kan een rugmassage soelaas brengen. Maar ook gewoon als ontspanning en onthaasting kan een massage heel goed doen. Onze rug is immers een zeer belangrijk element dat steun geeft aan ons lichaam en belangrijke spiergroepen tot nek en schouders verbindt.

Wanneer u nog nooit gemasseerd bent dan is deze traditionele massage ideaal om kennis te maken met het masseren. Vervolgens kan u later nog kiezen voor een geavanceerde massage techniek zoals hotstonechocolade– en relaxmassage.

Een nek-schouder-rugmassage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid en stress. Bovendien werkt het uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

Wat is een rugmassage?

Bij een rugmassage wordt vooral de focus gelegd op de rug en omringende spieren zoals schouders en nek.

Door het harde kneden worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen afgevoerd.

Het masseren van de rug zal niet alleen rugklachten verminderen maar zal ook zorgen voor een betere bloedsomloop en een ontspannend gevoel.

Wanneer een rugmassage vermijden?

  • Koorts en/of griep
  • Huidaandoeningen,
  • Open wondjes
  • Zwangerschap

Voordelen rugmassage

Een rugmassage biedt heel wat voordelen zowel lichamelijk als geestelijk. Regelmatige massages zorgen er zelfs voor dat uw algemene gezondheid verbeterd omdat het uw immuunsysteem versterkt.

De behandeling

Nadat we de massage olie hebben aangebracht beginnen we met de rugmassage. Tijdens de massage proberen we te ontdekken waar de plaatsen zijn die u problemen geven. Hierbij focussen we on ook op uw nek- en schouderspieren. Door druk uit te oefenen met vingers en/of vellebogen worden de spieren terug soepel gemaakt. De druk die wordt uitgeoefend op de spieren maakt de knopen los. De rugmassage behandeling duurt tussen de 30 en 60 minuten afhankelijk van uw klachten en wensen.

Massage reserveren

Heeft u last van spanningen en stress of u bent kerngezond? Massages zijn er voor iedereen ook al heeft u nergens last van. Een rugmassage kan uw klachten verzachten of voorkomen. Wacht dus niet langer en maak een afspraak of bel ons voor meer informatie over onze massages.

Wilt u meer weten over rugmassages?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Kies voor een rugmassage bij een specialist in de regio!

Een goede rugmassage laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw massagespecialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.