Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste die de knepen van het vak kent? Esthetiek Sofie is meer dan alleen een schoonheidssalon waar u terecht kunt voor een manicure of pedicure. Bij ons krijgt u bovendien ook professioneel advies van hoe uw lichaam en huid dagelijks kunt verzorgen van bij u thuis. Daarom werken wij ook enkel met schoonheidsproducten van de beste kwaliteit en merken.

Waarom kiezen voor Bodyzensation “Schoonheidssalon”?

In 2009 behaalde ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste. In 2010 had ik de kans mijn schoonheidsinstituut te starten in het Wellness & Sauna center Kine-Aqua in Geraardsbergen. Daar verzorg ik de manuele massage, hotstone massage en alle schoonheidsbehandelingen zoals gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure en epilaties.

Ik volg elk jaar een tiental opleidingen en ik geef zelf opleidingen aan andere schoonheidsspecialisten.
Ik ben heel erg begaan met de gezondheid en ben steeds actief op zoek, hoe we ons lichaam optimaal jong en gezond kunnen houden.

Wat heeft Bodyzensation meer te bieden dan een traditioneel schoonheidsinstituut?

Mijn passie: jullie verwennen en volledig tot rust laten komen. Daarbij geef ik jullie graag professioneel advies over hoe we ons lichaam vanbinnen en vanbuiten het best verzorgen.

Mijn kennis en hoog kwalitatieve producten zoals Jean D’Arcel® en Histomer®, de ontgiftingspakking Universal Contour Wrap (UCW), de massages en het voedingsadvies met de producten van Ligna Vita®, zorgen voor mooie resultaten wat de huid, de innerlijke gemoedstoestand en de gezondheid betreft.

Slechte voeding en vooral stress zijn de grootste oorzaak van veel ziektes en kankers. Het is daarom hoog tijd om meer aandacht te besteden aan het welzijn van ons lichaam.

Hoe kan Bodyzensation je hierbij helpen?

  • Volledig ontspannen bij een massage (kruidenstempel, hotstone, chocolade, manueel)
  • Totale relaxatie bij een gelaatsverzorging met 100% natuurlijke producten van de beste kwaliteit
  • Voedingsadvies met het proteïne dieet van Ligna Vita® dat ons lichaam gezonder maakt: enkel opname van eiwitten, plantaardige vetten, vitaminen en mineralen om zo onze bloedsuikerspiegel in balans te brengen. Onze pancreas wordt minder belast. Spieren worden niet vernietigd, enkel vetten worden verbrand.
  • UCW pakking om de toxines uit ons lichaam te halen via de huid

Bij Bodyzensation bent u op het juiste adres voor een perfect behandeling van een schoonheidsspecialiste. Kom ons zeker eens bezoeken in Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen) voor een schoonheidsbehandeling