Home » Vermageren » My-lipo

My-lipo

Afslanken, figuurcorrectie, verstevigen in één

Met de My-Lipo krijg je in 20 minuten een directe vetafbraak. Je kan de My-Lipo vergelijken met liposuctie, maar zonder het snijden en zonder de pijnlijke nawerkingen.

Door middel van LED en infrarood worden probleemzones zoals buik, billen en lovehandles gericht aangepakt. Na uw behandeling op uw probleemzone krijgt u al een direct meetbaar verlies! Bovendien werkt My-Lipo huidverstevigend en helpt het bij de bestrijding van cellulitis.

Het is een nieuwe en natuurlijke manier om figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie in combinatie met sporten. In de praktijk wordt My-Lipo veel gecombineerd met E-Fit (Elektro Fitness) om een optimaal resultaat te bekomen.

“My-Lipo is het nieuwste systeem voor figuurcorrectie voor professionele instituten zoals Bodyzensation. Het is een nieuwe en natuurlijke manier om figuurcorrectie te controleren met behulp van lichttherapie in combinatie met sporten.

Ontdek de 8 voordelen

Waarom kiezen onze klanten voor een My-Lipo behandeling?
  • Direct meetbaar resultaat na slechts één behandeling
  • Afslanken in centimeters, zonder sporten
  • Doelgerichte aanpak van probleemgebieden
  • Vet definitief weg
  • Reductie van cellulite
  • Korte behandeltijd
  • Geen operatie, narcose of injecties
  • Pijnloos

Wilt u meer weten over uw figuur corrigeren met My Lipo?

Contacteer Ons
Bij BodyZensation kan u terecht bij Sofie, uw schoonheidsspecialiste voor lichaam, relaxatie en afslanking

Kies voor een figuurcorrectie bij een specialist in de regio!

Een goede figuurcorrectie laten uitvoeren in uw regio is niet altijd een sinecure. BodyZensation is uw My-lipo specialist voor de regio Oost-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-Brabant.

Onze klanten komen uit verschillende steden zoals Geraardsbergen maar ook de omliggende steden zoals Nederboelare, Overboelare, Moerbeke, Onkerzele, Schendelbeke, Deftinge, Viane, Goeferdinge, Grimminge, Hemelveerdegem, Zarlardinge, Zandbergen, Idegem, Everbeek, Deux-Acren, Ophasselt, Smeerebbe-Vloerzegem, Sint-Martens-Lierde, Waarbeke, Sint-Maria-Lierde, Parike, Galmaarden, Lierde, Bever, Voorde, Appelterre-Eichem, Nieuwenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Pollare, Vollezele, Tollembeek, Opbrakel, Sint-Maria-Oudenhove, Herzele, Brakel, Sint-Lievens-Esse, Driekapellen, Aspelare, Nederbrakel, Denderwindeke, Nederhasselt, Erwetegem, Godveerdegem, Ninove.